AJÁNDÉK: 3db könyv + 1db Facebook marketing tréning a résztvevőknek

ÉLŐ FACEBOOK HIRDETÉS KÉPZÉS

Hogyan készíts olyan 🏆 világbajnok hirdetéseket, amelyek stabilan hozzák a vevőket és a 💰 bevételt anélkül, hogy a Facebook™ letiltaná a hirdetési fiókod...

...még akkor is, ha soha sem hirdettél eddig!

2023 Május 22. Hétfő 18:00-22:00

A 4 órás ÉLŐ workshop programja

18:00-18:30 Hogyan hirdess 2023-ban a Facebook-on?

Ismerd meg a leghatékonyabb hirdetési módszereket és a stabil hirdetési fiók titkait. Megmutatom, hogy mi hozza a legtöbb vevőt a legkedvezőbb áron! Az első előadásban mindent megtanulhatsz a Facebook hirdetésekről és utána profi hirdetési kampányokat tudsz majd készíteni.

18:30-18:50 Hogyan építs stabil bevételt a Facebook-on?

Szeretnél olyan hirdetéseket készíteni, amelyek megtöbbszörözik a befektetésed? Például naponta elköltesz 2-5 ezer Ft-ot hirdetésre amely napi 20-30 ezer Ft profitot termel neked. Így megtízszerezheted a hirdetésbe fektetett pénzed minden egyes nap. Havonta költs el 100.000 Ft-ot és keress így 300-400 ezer Ft-ot!

18:50-19:30 Hogyan optimalizáld a hirdetési kampányaid?

A hirdetési kampányaid optimalizálásával csökkenteni tudod a vevőszerzés költségét és növelni tudod a konverziós értéket, így több vevőt szerezhetsz kedvezőbb áron. Ne aggódj, ez egyszerű! Lecseréled azt a képet vagy szöveget,a mi nem hoz jó eredményt és így javítani tudod a kampányaid eredményeit.

19:30-19:50 SZÜNET (Megválaszolom a kérdéseiteket)

19:50-20:10 Hogyan skálázz és növekedj (gyorsan)?

Megtanítom neked a Facebook hirdetési kampányok skálázását, hogy képes legyél megtöbbszörözni a bevételed. Megismerheted a lépéseket és azt is, hogy mire figyelj oda a növekedés közben. Megelőzheted azt is, hogy a Facebook egyre drágábban hozza a vevőket a skálázás / növekedés közben.

20:10-20:30 Hogyan kerüld el, hogy LETILTSON a Facebook?

A LEGROSSZABB az amikor sikeres hirdetési kampányaid vannak és a Facebook LETILTJA a fiókod. Megáll minden és lenullázza a vállalkozásod. nem lesz vevőd nem lesz bevételed és egy negatív rossz jövő érzés tör rád. Azt sem tudod mit tehetnél, csak magadba roskadsz. Ezt megelőzendő felkészítelek, hogy ne tiltsanak el. 

20:30-21:00 Hogyan írj világbajnok hirdetési szövegeket?

Amennyiben ezt az előadást megnézed, akkor olyan hirdetési szövegeket fogsz írni, amelyek megállítják a vevőid és ráveszik a potenciális vevőid, hogy kattintsanak és nézzék meg az ajánlatod. Etz a szöveges / képes és videós kreatívokkal fogjuk majd elérni.

21:00-21:20 SZÜNET

21:20-22:00 Meglepetés + ÉLŐ kérdezz-felelek

Lesz egy meglepetésem azok számára, akik végig ott lesznek a képzésemen. Kapsz egy ajándék könyvet is és kérdezhetsz tőlem ÉLŐ-ben. A képzés után nyereséges kampányokat fogsz majd indítani.

AJÁNDÉK MARKETING KÖNYVEK ÉS KURZUSOK
(44.990 FT ÉRTÉKBEN)

Foglald le a helyed a képzésre, írd be a naptáradba az időpontot, mentsd le a belépés linket és legyél ott!

Lépj be a képzésre időben és a képzés szünetében megosztom veled majd a linket ahonnan letöltheted a könyveket és kérheted az ajándékokat.

 

 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.
 
Az oldalon történő bármilyen tevékenységed az ÁSZF-ünk elfogadásával történik. Amennyiben elolvastad és nem egyezel bele, kérlek hagyd el az oldalunkat.
Close

50% már kész, kérlek töltsd ki az űrlapot és kattints a gombra!

Foglald le a helyed! Írd be a keresztneved és a email címed...

A gombra kattintva tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat.